zondag 13 maart 2016

Strik en ....

Hallo allemaal,

Morgen sluit de challenge "strik op je kaart" bij Scr@ap-Cards Challenge-Blog, en ja natuurlijk wilde ik daar nog snel aan meedoen.
Dus vanmiddag aan de slag, het idee had ik al in mijn hoofd, maar de bloggers die mij regelmatig volgen weten hoe gehaast ik ben en ja dan komen er fouten.
Nou ja fout...het is in ieders geval niet zo als het hoort.
Eerst wilde ik hem opnieuw maken, maar bedacht toen ineens om aan deze kaart een prijsvraag te hangen, hoe leuk is dat.

Als je mijn "foutje" kunt ontdekken en het is goed maak je kans op een leuk freubelkadoo, wat dat is kan ik nog niet zeggen omdat ik net pas op het prijsvraag idee kom en daar nog even voor naar de winkel moet.

Wat moet je doen:
Je bent of word volger van mijn blog
Laat een reactie achter met het antwoord op de prijsvraag

De prijsvraag loopt t/m 13 maart
14 maart zal ik de winnaar bekend maken.
Veel plezier

Deze kaart doet mee aan de challenge bij:


Fijne avond en graag tot een volgende keer.
Groetjes Leni

Dank je wel voor je bezoekje en lieve leuke reacties.

15 opmerkingen:

 1. Hoi Leni,
  ik kan geen -fout- ontdekken hoor..ik denk dat het geen embossing is, maar debossing kan ik niet zo goed zien op de foto, maar hele mooie kaart is het mét een leuke strik,
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Leni,
  Het is een ontzettend leuke kaart! Die cirkels hebben eenprachtig effect. En de kleuren trouwens ook.
  Het foutje zou kunnen zijn dat je de achterkant van de embossing hebt gebruikt. Nu liggen de bloemetjes dieper en niet omhoog ( als je snapt wat ik bedoel)
  Maar geen onoverkomelijke fout, het blijft een leuke kaart...
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je "foutje" geeft juist een leuk effect, weer eens wat anders dan het embossing gedeelte aan de bovenkant ;-) dat krijg je er van als je nog even snel aan een challenge mee wilt doen, is wel herkenbaar..... Ik vind je kaartje erg leuk, mooie kleuren Leni!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Lenie ik vind je kaart heel erg leuk met de rondjes. Prachtige kleuren en dat je bloemen naar binnen hebt ipv omlaag stoort mij niet geeft ook een leuk effect. Maar ik denk dat je bedoeling was on de bloemetjes naar boven tw krijgen. I, vind het geen probleem je kaart is erg leuk. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het stoort mij echt niet Leni! En haastige spoed zelden goed, vind ik hier niet van toepassing! Het geeft een heel grappig effect om de embossing van de andere kant te bekijken, haha...en je strik maakt alles goed!!! Dankjewel voor het inzenden van je "foutje" bij Scr@p-Cards Challenge Groetjes van Gerie en DT

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook ik vind je kaart erg mooi geworden en de embosfolder "op z'n kop "gebruiken is weer eens iets anders. Ik herken het wel, gebeurt mij ook wel eens :-(.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kaart, Leni! En ik denk dat het niet je bedoeling was om te debossen, maar het ziet er leuk uit!
  Groetjes,
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Leni wat een leuke kaart! Heel mooi zoals je de rondjes in andere kleuren hebt verwerkt in de embossing waardoor de embossing doorloopt :) Het roze strikje is zo lief en de tekst een leuk detail! Wat leuk om aan een 'foutje' een prijsvraag te koppelen :) Ik zie niets 'fout' aan jouw kaart maar ik denk dat het jouw bedoeling was om de gekleurde rondjes erop te plaatsen en niet eronder waardoor je het cardstock andersom hebt moeten plakken op de kaart. Zit ik goed of sla ik de plank compleet mis hihi :p
  Gezellig dat je meedoet bij Scr@p-Cards! Dank je wel voor jouw deelname en succes :)
  Groetjes Chantal
  DT-lid Scr@p-Cards Challenge Blog

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige kaart. ☺ Ook ik kan het foutje niet ontdekken.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Lenie, als nieuwe volger heb ik je kaart zitten bewonderen en vind hem heel leuk! Daarna heb ik op je kaart zitten speuren naar het 'foutje'. Ik denk dat je misschien de stempel in het midden hebt willen plaatsen van de lichtpaarse cirkel. Wat trouwens een hele leuke stempel is. Zo niet, sorry haha.
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Lenie,

  Super leuke kaart is het geworden, het foutje overkomt mij ook wel eens denk ik, je hebt de ge-emboste kant aan de verkeerde kant gedaan, denk ik. Nou ja maakt niet uit hoor ik vindt dat in dit geval beide kanten kan.

  Liefs,
  Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een prachtige kaart heb je gemaakt. Helemaal mijn kleurtjes.
  Ik denk dat het de bedoeling was om te embossen, maar je hebt gedebosd. Maar dat maakt toch ook niet uit. Vindt dat niet echt een fout hoor!!! Mooi ook dat de cirkels qua patroon ook doorlopen op de achtergrond.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Haha, mag ik nog gokje wagen? Kan het zijn dat je door je haast het papier niet goed op maat hebt gesneden? Aan de bovenkant zit er minder ruimte tussen het wit en paarse papier. Voor de rest zit het paarse papier aardig goed gecentreerd op je witte kaart.
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook je 2de gokje is niet goed.
   Doe nog maar een poging mag wel hoor

   Verwijderen
 14. Je kaartje is lekker kleurrijk, maar de goede embossingkant zit aan de binnenkant...:-), niet storend hoor!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen