maandag 3 februari 2014

Te lang weg geweest....

hallo allemaal,

Te lang weg geweest...ik schrok er zelf van sinds 28 nov... niet meer in blogland geweest, sorry lieve mensen, maar ik heb het zo enorm druk gehad eerst met de feestdagen dan is het echt zo druk in ons bedrijf toen plotseling mijn schoonvader over huizen naar verzorgingstehuis, en 2 januari kreeg onze dochter Cindy de sleutel van haar nieuwe woning en ja hoor klussenteam pa&ma hebben daar 4 weekenden ingestoken, maar het was waard en ben een trotse moeder.
Tja en daar ging mijn hobby hihi... geen tijd meer voor gehad, maar daar komt weer snel verandering in, de eerste 2 kaarten kan ik al weer plaatsen.
Zoals je ziet moet ik er weer een beetje inkomen.

Alvast bedankt voor het langskomen en tot blogs
Groetjes Leni

6 opmerkingen:

 1. Lang weggeweest maar gelijk ook twee bijzonder mooie kaarten zeg. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nou zeker twee hele mooie kaarten gemaakt.
  groeten Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Leni,
  dat is inderdaad een tijdje geleden zeg! En ik zie dat je waarschijnlijk geen eens tijd hebt gehad om de kaart te plaatsen bij de liftchallenge. Want dat is volgens mij de bovenste van een tijd geleden.
  De tweede is ook erg mooi!
  En als ik het zo lees snap ik dat je een tijdje het bloggen niet op de eerste plaats had staan. Gezin en werk gaan voor, vooral bij van die belangrijke veranderingen zoals verhuizen en klussen ;- )
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Leni,
  je bent er een hele poos niet geweest, ik heb regelmatig op je Blog gekeken, maar nee..niks nieuws..maar soms blijft er gewoon geen tijd over om te bloggen, deze kaarten zien er prachtig uit, ben benieuwd naar je volgende creaties, liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Welkom terug! Leuke kaartjes!
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen