donderdag 31 december 2015

Fijne Jaarwisseling

Hallo allemaal,

Ik ben de laatste weken veel afwezig geweest, maar in de maand december is het voor ons altijd extra druk veel mensen willen toch een persoonlijk tintje aan het kadoo d.m.v. het een naam of zin graveren.
Maar nu neem ik toch heel even de tijd om iedereen te bedanken voor alle leuke en lieve reacties die ik dit jaar heb ontvangen, en wens iedereen die mijn blog bezoekt een hele fijne en veilige jaarwisseling.

Heel veel liefs van mij en tot 2016
Groetjes Leni


  

zondag 6 december 2015

Zwart-wit en stempelen....

Hallo allemaal,

Weekendje is weer bijna voorbij en de Sint is het land weer uit. De Sint heeft bij ons geen kadootjes gebracht hier moeten ze wachten op de kerstman, ik vind als je geen kleine kinderen meer hebt deze periode iets meer sfeer hebben om gezellig samen te zijn, dus heb ik mijn tijd besteed aan een kaart freubelen. Mijn streven was om met één kaart aan twee challenges mee te doen, bij de één zwart-wit en bij de andere stempelen op achtergrond papier. En tis me goed gelukt vind ik zelf.
Nou ben ik niet zo van stempelen, niet dat ik het niet mooi vind, maar het lukt me gewoon niet zo goed, ook bij deze kaart lukte het pas de 4de keer een mooie afdruk te krijgen. Nu gauw even publiceren en dan nog even een rondje blogland, kijken wat voor moois er allemaal is gemaakt.


Deze kaart doet mee aan de challenge bij:


Ben weer benieuwd naar jullie reactie.
Alvast bedankt voor het langskomen en graag tot de volgende keer
Groetjes Leni